HOME

​UFO mbi Teksas – çfarë doli nga rrufeja? (VIDEO)

Një objekt rrufeje i pazakontë, me shkëlqim, është parë në qiell gjatë motit të keq në Teksas.
Videoja është xhiruar nga një shofer i cili kapi fenomenin e çuditshëm me një aparat fotografik.

Pamjet në YouTube tregojnë qiellin e errët që ndriçohet nga rrufet dhe më pas vërehet një objekt si top shkëlqyes që lëviz me shpejtësi.
Shumë komentues thanë se bëhet fjalë për UFO ose një fenomen moti i njohur si ‘rrufeja e rrumbullakët’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *