HOME

15 vjet me gruan/ Elvis Naçi tregon sekrretiin e martesës së suksesshme

I ftuar në “Dritare me Rudinën” mbrëmjen e djeshme ishtë teologu i njohur Elvis Naçi për të folur mbi faktorët që çojnë në dhuunnne në familje.
“Jam prej 15 vitesh me gruan dhe kam një raport të shkëlqyer. I kam thënë gruas sime: “nëse ka kriiisje nuk ia vlen të vazhdohet një martesë ku humbet dashuria, joshja dhe gjerat nuk shkojnë ashtu sic duhet”.

“Ka ose martese të suksessshme, ose divorc normal, kjo duhet të kuptohet. Kur nuk funksionon nuk është kiameti. Një familje e sforcuar është vuaajjtjje. Atëherë po të kuptosh këtë, përse vreeet? Përse lë fëmiiijët pa prindër”, u shpreh Elvis Naçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *