HOME

16 vjeçarja pranon Islamin në praninë e prindërve të saj jomuslimanë

Një vajzë 16 vjeçare kanadeze që quhet Karli pranoi Islamin me date 24/01/2021, me inkurajimin e babait dhe nënes se saj jo muslimane, pasi e mirëpriten dëshiren e saj për të përqafuar Islamin dhe shkuan bashkë me të në xhami për ta mbështetur.

Kurrë nuk do të mungojnë vajzat dhe gratë besimtare në ketë ymet dhe as hixhabi kurrë nuk do te shuhet per aq kohë sa Islami pushton zemrat e njerezve ne Lindje dhe Perendim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *