Lajmet e fundit

E FUNDIT: Këngëtarja E Njohur Shqiptare Në Gjendje Të R Ëndë Sh Ëndetësore!

E FUNDIT: Këngëtarja e njohur shqiptare në gjendje të r ëndë sh ëndetësore!
Këngëtarja e njohur shqiptare në gjendje të r ëndë sh ëndetësore!

Këngëtarja e njohur e viteve ’80-’90 të shekullit të kaluar me zërin e të cilës u rritën prindërit tanë, duket se ka pr obleme të mëdha me sh ëndetin. R aportohet se Parashqevi Simaku nuk është fare mirë dhe po v uan.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Këngëtarja e “E duam l umturinë” e cila u dallua për zërin dhe paraqitjen e saj sk enike, ishte shumë e d ashur për rininë e atyre viteve, por ajo vendosi të ikte nga Shqipëria drejt Amerikës pikërisht në ditët e saj më të mira në k arrierë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Që pas asaj kohe Parashqevi i ka h umbur k ontaktet me m uzikën. Këngëtarja ka qenë e ma rtuar dhe ka një djalë.
Këngëtarja e “E duam l umturinë” e cila u dallua për zërin dhe paraqitjen e saj sk enike, ishte shumë e d ashur për rininë e atyre viteve.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…