Lajmet e fundit

Divorci I Shumëpërfolur Tani Ka Një Shpjegim; Burak Bën Gjestin Që I “Mbylli Gojën” Të Gjithëve

Divorci I Shumëpërfolur Tani Ka Një Shpjegim; Burak Bën Gjestin Që I “Mbylli Gojën” Të Gjithëve

Divorci i shumëpërfolur tani ka një shpjegim; Burak bën gjestin që i “mbylli gojën” të gjithëve
Javët e fundit ata ishin vendosur në qendër të vëmendjes pasi po përflitej se po shkonin drejt divorcit.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Të gjithë këto zëra u shuan sot nga një video që ka postuar Burak në rrjetet sociale.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Kjo është gjendja në shtëpinë tonë”, ka shkruar Burak përkrah videos dhe tashmë nuk duhet të keni asnjë fije dyshimi për marrëdhënien e tyre.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…