Lajmet e fundit

Ja Kush Jane Burrat “Mi.Steriozë” Të Politikaneve Tona Jozefina Topallit, Grida Dumës Dhe Majlinda Bregut….

Ja kush jane burrat “mi.steriozë” të politikaneve tona Jozefina Topallit, Grida Dumës dhe Majlinda Bregut….
Ato janë të forta, të zgjuara, me pushtet dhe të arrira në profesionin e tyre.

Politikanet shqiptare ia kanë dalë të triumfojnë me sukseset e tyre në fushën e politikës duke lënë jashtë vëmëndjes bashkëshortët e tyre.

Por kush janë bashkëshortët “mis.teriozë” të politikaneve shqiptare? Majlinda Bregu -Namik Ajazi DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LA JMIN E PLOTE

Namik Ajazi është bashkëshorti i Majlinda Bregut, ish-deputete e Kuvendit të Shqipërisë. Ajazi është gazetar dhe regjisor shumë i njohur në Shqipëri. Jozefina Topalli-Ndoc Topalli DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJ MIN E PLOTE

Bashkëshorti i ish-kryetares së Kuvendit, Ndoc Topalli është një person pak i njohur për publikun shqiptar. Ai ushtron profesionin e lirë, noter dhe shkëlqimin ia ka lënë demokrates Topalli.
Grida Duma – Ilir Shqina DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LA JMIN E PLOTE

Deputetja e PD-së Grida Duma është e martuar prej gati 20 vjetësh. Bashkëshorti i saj quhet Ilir Shqina, ndërsa me profesion është pedagog dhe diplomat.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LA JMIN E PLOTE