Lajmet e fundit

“Ndihesha Keq, Më Dhimbte Koka”, 6 Javë Pasi Lindi Vajzën, Doktorët Zbulojnë Në Barkun E Elizës Detajin Tro Nditës..!!

“Ndihesha keq, më dhimbte koka”, 6 javë pasi lindi vajzën, doktorët zbulojnë në barkun e Elizës detajin tro nditës..!!

“Ndihesha keq, më dhimbte koka”, 6 javë pasi lindi vajzën, doktorët zbulojnë në barkun e Elizës detajin tro nditës..!!

Eliza Curby kishte gjithë shumë dëshirë që të bënte binjakë, edhe pse shumë persona thonë se kjo është një periudhë që nënat i lodh shumë. Pak kohë pasi ajo u martua me bashkëshortin e saj, mbeti shtatzënë me vajzën e saj të parë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Por vetëm 6 javë pas lindjes së saj, ajo iu drejtuar edhe një here mjekës së saj gjinekologe, pasi nuk po ndihej mirë dhe kishte disa shqetësime JU FTOJM TE SHTYPNI HAPSIREN REK LAMUESE ME POSHTE DHE TE LEXONI LAJMINE E PLOTE.