Lajmet e fundit

‘Nuk Ka Ndyer Duart Me Zarfe E Nuk Ka Fshehur Asgjë’, Olti Curri Publikon Mesazhet Me Mira Kazhanin

Gazetarja e njohur, Mira Kazhani dhe moderatorja Bieta Sulo kanë qenë së fundmi në qendër të vëmendjes së mediave pas lajmit që qarkulloi për punësimin e tyre në UKT.

Mira reagoi me një shkrim në portalin “Tirana Post”, ku shkruante se kjo është hera e dytë që punon këshilltare dhe ka punuar edhe në qeverinë Berisha në vitin 2010.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Mira shprehej se i duhet të bëjë një punë të dytë, gjë që nuk e ndalon asnjë ligj, sepse si çdo qytetar edhe ajo ka shpenzime. Pas debatit në rrjet për punësimin e saj gazetarja dha dorëheqjen.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ditën e sotme, blogeri dhe opinionisti Olti Curri ka publikuar mesazhet që ka shkëmbyer me Mirën, e cila ka ofruar të ndihmojë një zonë që vuante nga mungjesa e ujit. Olti shkruan se Mira është paguar me bordero dhe me të gjitha rregullat, pa fshehur asgjë.