Lajmet e fundit

Kapën Gjarprin Që Peshonte 45 Kg, Ia Çanë Barkun Dhe Ja Çfarë Gjetën…

Kapën gjarprin që peshonte 45 kg, ia çanë barkun dhe ja çfarë gjetën…

Mesa duket Florida është vendi i cili i tërheq shumë gjarpërinjtë e përmasave të mëdha.
Ekspertët e kafshëve aty besojnë se mishi i drerit është vakti i tyre i preferuar pasi në barkun e gjarprit që u kap gjetën 3 drerë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Gjarpri peshonte më shumë se 45 kg besohet se i ka ngrënë të tre kafshët për një periudhë 90 ditore.
Mendohet se pitoni femër ishte fshehur nën ujë kur sul.moi drerët që përfunduan ushqim për të.
Zvarraniku vr.asës, që besohet se vendi i tij i origjinës është Azia Jug-Lindore por ka pasur shfaqje të shumta në Amerikë, sidomos në Florida.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Pitonët mund të zgjaten deri në 6 metra dhe të peshojnë më shumë se 50 kg.
Ata pasi e zgjedhin prenë e tyre, e mbështjellin me trupin e tyre masiv në mënyrë që kafsha të mos marrë më frymë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Ekspertët pasi çanë barkun e pitonit, gjetën qime, kocka, dhëmbë dhe thundra brenda sistemit tretës të gjarprit.
Të gjitha këto me një peshë prej 40 kg.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..