Lajmet e fundit

Aktori Turk E Thotë Në Mes Të Të Gji Thëvë/ Jam Shumë Krenar Që Jam Shqiptar…

Aktori Turk E Thotë Në Mes Të Të Gjithëvë/ Jam Shumë Krenar Që Jam Shqiptar…

Aktori i njohur i serialit shumë të ndjekur në vend ‘Ertugrul’ ka gëzuar të gjithë shqiptarët me pohimin e tij. Aktori kryesor i këtij seriali, Engin Altan Duzyatan, ka deklaruar se është me origjinë shqiptare. 36-vjeçari është aktor dhe prezantues shumë i njohur në Turqi, por që u bë shumë i famshëm edhe në Shqipëri, e shumë vende të tjera, për rolin e tij kryesor në ‘Ertugrul’.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Ai ka deklaruar për mediat turke se ka lidhje me Shqipërinë, pasi origjina e tij është shqiptare. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Seriali ‘Ertugrul’ flet për historinë e njeriut që përcaktoi fatin e botës “Ertugrul”, djali i Sulejman Shahut dhe babai i Osmanit të I-rë që themeloi Perandorinë Osmane.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..