Lajmet e fundit

Bëri Bujë Me Rolin E Saj Në “Bidaai” Bashkë Me Sadnën, Shikoni Sa Shumë Ka Ndryshuar Sot Ragni, Ves Htire Se Do Ta Njihni

Bëri bujë me rolin e saj në “Bidaai” bashkë me Sadnën, shikoni sa shumë ka ndryshuar sot Ragni, veshtire se do ta njihni

Bëri bujë me rolin e saj në “Bidaai” bashkë me Sadnën, shikoni sa shumë ka ndryshuar sot Ragni, veshtire se do ta njihni
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Disa vite më parë, seriali indian “Bidaai” theu rekordet e shikueshmërisë në Tv Klan dhe u bë shumë i njohur nga shqiptarët.
Dy nga personazhet kryesore ishin Sadna dhe Ragni. Së fundmi, aktorja që luan Ragnin, Parul Chauhan, ka marrë vëmendjen e mediave.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Në fotot e fundit që ajo ka publikuar në rrjetet sociale, gati sa nuk njihet me ndrysh imin që ka pësuar.
Ndërkohë, ajo vazhdon që të aktrojë në seriale të ndryshme indianë dhe gëzon një famë të madhe tek populli ind ian dhe jo vetëm.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE