Lajmet e fundit

Gazetari Nano Shokon: Të Jesh Shqiptar Është Fat I Keq, Jemi Të Prapambetur Dhe Të…

Gazetari Nano shokon: Të jesh shqiptar është fat i keq, jemi të prapambetur dhe të…

Në emisionin ‘Studio e Hapur’, në News 24, Mustafa Nano ka pohuar që në filimllim të bisedës së të jesh shqiptar është fatalitet. Madje sipas tij, shqiptarët kultur alisht janë më të prapambetur se fqinjët.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Të jesh shqiptar është fatalitet, siç është edhe të jesh anglez, serb, gjerman. Eshtë një gjë që nuk është zgjedhja jonë, siç nuk është zgjedhja jonë të jemi burra apo gra DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Shqiptari është një qenie kulturalisht e prapam betur. Edhe më e prapambetur edhe se fqinjët, se serbët dhe grekët. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE