Lajmet e fundit

“Nuk Vij Më Në Këtë Emision”, Këngëtarja E Njohur Shqiptare Shpë.Rthen Në Lot Si Kurrë Më Parë Live

“Nuk vij më në këtë emision”, këngëtarja e njohur shqiptare shpë.rthen në lot si kurrë më parë live

Këngëtarja e njohur Orgesa Zaimi ka shpë.rth.yer në lot si kurrë më parë në mes të emisionit. Kjo pasi motra e saj, e cila jeton në Zvicër, i kishte dërguar një mesazh emocionues. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

“Para se të kisha fëmijët e mi në jetë, kisha Orgesën fëmijë. Prindërit ishin në punë dhe duhej të kujdesesha për të. Më ka marrë shumë malli ta shoh të këndojë live, më ka marrë shumë malli edhe ta përqafoj. Më ka marrë shumë malli dhe për Kronin, Borën, Mentorin. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Të tre këta i shoh të ndërkallur tek Orgesa”, i shkruante ajo. Orgesa nuk i përmbajti dot lotët, teksa u shpreh “Unë të urrej zyrtarisht dhe nuk vij më në këtë emision” Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

“Se besoja kurrë që do qaja. Më preke në një temë që është kaq e dhim.bshme… Pand.emia na ka bërë që të mos lëvizim se kush nuk do të shkojë që të takojë motrën atje ku është, edhe në fund të botës. Pand.emia nuk na ka mundësuar që unë të shkoj në Zvicër apo familja ime sepse janë disa rregulla str.ikte dhe nuk mundemi dot. Mezi presim momentin të na thonë ju mund të shkoni”, vijoi më tej këngëtarja.