Lajmet e fundit

Nusja E Sali Berishës Flet Hapur Tregon Sa Para Fiton Nga Një Foto:Ja Si Marr Nga…!!

Nusja E Sali Berishës Flet Hapur Tregon Sa Para Fiton Nga Një Foto:Ja Si Marr Nga…!!

Nusja E Sali Berishës Flet Hapur Tregon Sa Para Fiton Nga Një Foto:Ja Si Marr Nga…!!
Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të hapet video…

Instagrami tashmë është kthyer si një pasaportë që i ka hapur shumë dyer Armina Mevlanit. Gjatë një interviste radiofonike të dhënë së fundmi për Top Albania Radio, Armina Mevlani foli mbi eksperiencën e saj si një nga blogeret e para dhe më të ndjekura në vend por dhe jashtë. Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të hapet video…

‘Pandemia ka ndikuar pozitivisht në rrjetet sociale pasi janë rritur bashkëpunimet nisur nga rritja e kërkesës për blerjet online’– u shpreh Armina. Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të hapet video…