Lajmet e fundit

Rrëfim I Dhim.Bshëm Nga Shkrimtarja Ornela Vorpsi Që U Dashurua Në Ramën: 7 Vite Në Bur.Gu.N E Spaçit Për Te, Nuk Njihja…

Me rikthimin e saj beri buje. Shkrimtarja Ornela Vorpsi në Shqipëri pas shumë vitesh, po shkakton reagime te shumta me intervistat e saj.

Ne nje rrefim për emisionin “Opinion” të Blendi Fevziut në Tv Klan, Ornela ka treguar takimin me babain pas vua.jtjes së dën.imit si u burg.osur politik.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Momentet e para ishin të vështira, thotë ajo, duke përshk ruar se pas 7 vitesh dën im nuk po e njihte më.
“Babi ishte i dën.uar politik për 7 vite në bur.gun e Spaçit. Kam shkuar ta takoj me nënën time dhe nuk e njoha. Ai ishte jashtë mase i dobë.suar dhe diçka mungonte në fytyrën e tij, unë nuk mundesha dot ta kuptoja.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Pata frikë ta takoja, pasi ai donte të më përqafonte, por unë isha një fëmijë që kisha frikë ta prekja këtë të huaj që ishte i veshur me një lloje bizha meje me vija, ku në fytyrë kishte ndryshuar, ndërsa e kuptova se çfarë kishte se kishte nd ryshuar në fy.tyrë. Kur erdhëm në shtëpi, babai i kishte dhënë nënës time një gjë të vogël, një qese, ku kishte futur dhë.mbët. Ato i ishin thyer nga to.rt.urat e tepërta”, është shprehur shkrimtarja Ornela Voripsi. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..