Lajmet e fundit

Ditët E Fundit I Kaloi Në Spital, Familja E Xhevdet Ferrit Merr Vendimin E Papritur, Ja Amaneti I Aktorit

 

Ditët e fundit i kaloi në spital, familja e Xhevdet Ferrit merr vendimin e papritur, ja amaneti i aktorit

 

Ai i kaloi ditët e fundit të jetës i shtruar në Spital duke luftuar me sëmundjen e rëndë.
Ndërkaq mësohet se në nderim të tij nuk pati asnjë ceremoni, kjo sipas vendimit të marrë nga vetë familja e tij.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Xhevdet Ferri, para se të mbyllte sytë e të ikte nga kjo jetë, u kishte thënë familjarëve se nuk donte homazhe, sikurse ndodh në rastet kur vdesin njerëz të mëdhenj. Sipas raportimeve, varrimi u bë në Sharrë në orën 13:00, pa shumë zhurmë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Ferri u ka hequr mundësinë personazheve nga politika e shumë të tjerëve të “përulen” para tij tani që nuk është më. Sigurisht, për këtë do ketë pasur arsyet e tij të cilat i mori me vete.Xhevdet Ferri vitet e fundit u la në harresë dhe siç ndodh rëndomë, personazhe si ai kujtohen e nderohen me lavde vetëm ditën që mbyllin sytë.