Lajmet e fundit

Nami Sot Në “Shihemi Në Gjyq”, Burri E Pranon Në Sy Të Të Gjithëve. Tregon Se Më Kë E Ka Tràdhtûàr Gruan

Advertisement

Pjesë e rubrikës “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare ka qenë një çift bashkëshortësh të cilët prej kohësh kanë pasur probleme.

Ata kanë jetuar 5 vite në Suedi, ku bashkëshorti Kastrioti e tra dht oi Imeldën me shefen e tij suedeze. Sipas saj ai ikte me ditë të tëra nga shtëpia dhe nuk i interesonte se kishte gruan dhe 4 vajza në shtëpi, ku njëra prej tyre është edhe me probleme shëndetësore.

Pas një diskutimi të fortë ku Imelda e refuzonte dhe i thoshte se nuk e do më, u zbulua se Kastrioti kishte lindur me dëshirë edhe një djalë me të, pavarësisht çdo gjëje.
Eni Çobani: Nuk e kisha dëgjuar ndonjëherë nga një burrë shqiptar që kishte krenari kaq të madhe.
Kastrioti: Vetëm 1 ishte.

Advertisement

Ardit Gjebrea: Kastriot ke 4 vajza dhe paramendo që këtu është një nga vajzat e tua dhe aty është bashkëshorti i saj që flet në këtë mënyrë, si do të të vinte?Kastrioti: Janë çështje private, nuk mund të ndërhyj në jetën familjare të dikujt tjetër.

Kastrioti thotë se këtu ka tradhti, bashkëshortja ka shkuar më parë dhe ka treguar si është historia që po mbrohet ajo. Ai kërkon që t’i hapë derën e shtëpisë sepse ka bërë edhe prindërit e tij pas vetes.

Imelda ka treguar se edhe pasi është kthyer në Shqipëri ai rri online gjatë gjithë kohës duke folur me suedezen dhe gjërat janë edhe më të thella sesa duket.
Kastrioti nuk e ka problem që të pranojë tradhtinë bashkëshortore, nuk e konsideron as gabim, por thjesht një gjë që e ka sjellë jeta dhe nuk e konsideron si diçka të rëndë.

Advertisement

Eni Çobani: Pse vazhdon ende me të, do të kthehesh tek ajo?
K
astrioti: Normal që dua të kthehem se aty është gjysma ime atje.

Advertisement