Lajmet e fundit

Rrëfehet Eni Çobani: Meshkujt Shqiptarë Janë Të Tme.Rrshem, E Bëjnë Me Gruan Dhe Me Pas…

Juristja Eni Çobani ka folur për rastet e dh u n ë s së burrave ndaj grave në Shqipëri. E ftuar në “Dita e 8”, në Top Albania Radio, Çobani tha se meshkujt shqiptarë janë shumë të dh u n shë m dhe ma sk i lis të.

Ajo shtoi se është e tme rr s hm e se si një burrë të arrijë të th e r ë gruan me të cilën ka bërë dashuri dhe ka krijuar familje.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Sipas Çobanit, meshkujt shqiptarë reagojnë dh u n s h ë m kur refuzohen, kur u thuhet diçka që nuk u pëlqen dhe kur nuk arrijnë atë që duan.
“Meshkujt shqiptarë janë të dh u n s hë m. Është shumë e vërtetë. Raste të shumta më janë paraqitur. Meshkujt mendojnë se gruaja është diçka e brishtë por që duron gjithçka, madje edhe d h u n n e burrit. . Nuk mund të arrish të th e r ë sh një grua me të cilën ke bërë dashuri.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Kur ata nuk arrijnë atë që duan, kur re f uz ohen, apo u thuhet diçka që nuk u pëlqen, ata kalojnë në diçka, që s’kam si ta shpejgoj. Në fillim edhe pse mashkulli komunikon d u n shëm, vajzës i duket sikur e do çm e ndurisht, por kur vijën fëmijët dhe rriten përgjegjësitë, aty nis gjithçka.

Ajo që e evidenton që në fillim se është i d h u n shëm mashkulli me të cilin po del, të largohet,”- tha Çobani.