Lajmet e fundit

Zbulohet Lidhja E Para 9 Viteve Mes Rudina Magjistarit Dhe Turjan Hyskës

Zbulohet Lidhja E Para 9 Viteve Mes Rudina Magjistarit Dhe Turjan Hyskës

A e dinit lidhjen e hershme te Rudina Magjistarit dhe Turjan Hyskes? Dikur, grupi Produkt 28 konkuroi me këngën “Miss im” në Këngën Magjike të vitit 2008. Gjatë kolazhit të disa këngëve të Produkt 28, u transmetua edhe vargu për Rudina Magjistarin, e cila në atë kohë ishte moderatore e programit “Të kam zemër”.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“Unë njoh e misin/ Do të jetë si Fatos Nano/ Dëgjon Inva Mulën/ Adhuron dhe Celentanon/ Kontrollon si Jozefina/ E ka zemrën si Rudina/ Me buzë si Angelina/ Performon si Adelina…
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ne ate kohe, u perfol shume qe Turi ja dedikonte Rudina Magjistarit keto fjale, dhe ato kishin nje flirt me njeri tjetrin por qe ngeli vetem aq, tashme te dy jane te martuar dhe vazhdojne jetet e tyre.