Lajmet e fundit

Disa Njerëz E Kanë Këtë Vriimë Të Vogël Mbi Veshët E Tyre, Ae Dini Pse..?

Advertisement

Disa Njerëz E Kanë Këtë Vriimë Të Vogël Mbi Veshët E Tyre, Ae Dini Pse..?

Vetëm një në 100 njerëz në Britani të Madhe e kanë këtë vriimë të vogël mbi vesh – siç shihet në fotografinë sipër.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kjo vriimë quhet ndryshe preauriicular s iinus dhe është çrregulliim i cili për herë të parë është raportuar në vitin 1864 nga shkencëtari i quajtur Van Heusinger. Vriimat shfaqen gjatë zhvillimit të hershëm dhe janë të trashëgueshme.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Të vetmet komplikimee që i sjellin ato janë disa infeeksiione të zakonshme.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Në disa pjesë të Azisë dhe Afrikës, thuajse dy nga pesë njerëz janë të diagnostikuar me preauriicular siinus.

Advertisement
Advertisement