Lajmet e fundit

Ja Si Mund Hudhrën Ta Përdorim Edhe Për Të Larguar Rrudhat : Ne Vetëm 7 Ditë Kjo Maskë Do T’iu …

Advertisement

Ja si mund hudhrën ta përdorim edhe për të larguar rrudhat : Ne vetëm 7 ditë kjo maskë do t’iu …Problemi më i madh i femrave të të gjitha moshave është shfaqja e rrudhave, qofshin ato të moshës apo të mimikës.

Trajtimi 7 ditor që do t’ju paraqesim në këtë ppostiim do t’ju vijë në ndihmë që të reduktoni ndjeeshëm dukjen e rrudhave. Merrni në thelb hudhër dhe pri teni në copa të vogla derisa të bëhen në formë pureje.

Më pas shtoni një lugë mjaltë të pastër dhe një lugë baltë për maska kozmetike (që mund ta gjeni në fa rmacii). Përziejni të gjithë përbërësit sëbashku derisa të formohet një masë homogjene.
Para se ta aplikoni maskën në fytyrë, pastrojeni atë mirë nga të gjitha pappastërtiitë.

Aplikojeni maskën në fytyrë dhe mbajeni rreth 20 minuta derisa të thahet. Shpëlajeni fytyrën me ujë të valët. Përdoreni këtë metodë çdo ditë, pas 7 ditëve të para do të vëreni rezultate të dukshme. Behet fjale per nje maske natyrale dhe pa kosto, nese deshironi mund t’jua tregoni edhe miqve tuaj.Ja Si Mund Hudhrën Ta Përdorim Edhe Për Të Larguar Rrudhat : Ne Vetëm 7 Ditë Kjo Maskë Do T’iu …

Advertisement

Ja si mund hudhrën ta përdorim edhe për të larguar rrudhat : Ne vetëm 7 ditë kjo maskë do t’iu …Problemi më i madh i femrave të të gjitha moshave është shfaqja e rrudhave, qofshin ato të moshës apo të mimikës.

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Trajtimi 7 ditor që do t’ju paraqesim në këtë ppostiim do t’ju vijë në ndihmë që të reduktoni ndjeeshëm dukjen e rrudhave. Merrni në thelb hudhër dhe pri teni në copa të vogla derisa të bëhen në formë pureje.

Më pas shtoni një lugë mjaltë të pastër dhe një lugë baltë për maska kozmetike (që mund ta gjeni në fa rmacii). Përziejni të gjithë përbërësit sëbashku derisa të formohet një masë homogjene.
Para se ta aplikoni maskën në fytyrë, pastrojeni atë mirë nga të gjitha pappastërtiitë.

Aplikojeni maskën në fytyrë dhe mbajeni rreth 20 minuta derisa të thahet. Shpëlajeni fytyrën me ujë të valët. Përdoreni këtë metodë çdo ditë, pas 7 ditëve të para do të vëreni rezultate të dukshme. Behet fjale per nje maske natyrale dhe pa kosto, nese deshironi mund t’jua tregoni edhe miqve tuaj.

Advertisement
Advertisement