Lajmet e fundit

Kërthiza Juaj Mbane Një Sekret Të Madh/ Zbulojeni Atë Që Thotë Për Ju- Nuk Do Ta Be.Soni Dot….

Advertisement

Të gjithë e dimë që njerëz të ndryshëm kanë forma të ndryshme të kërthizës.
A do të interesoheshit se çfarë thotë forma juaj për personalitetin tuaj? Epo, mund të duket e çm endur në fillim, megjithëse nuk do të h umbni asgjë duke lexuar secilin nga përshkrimet më poshtë.

Perché le forme dell’ombelico variano tanto? – Focus.it
1. Të dalë
Kërthiza që bie në sy tregon një karakter të f ortë. Ju jeni dikush që veproni shpesh me kokëf ortësi ose këm bëngu lje. Sidoqoftë, ju bëheni shumë të lidhur me besimet dhe mendimet pasi i keni konsideruar shumë këto mendime.
ato do të jenë gjithmonë ndjenja shumë të rëndësishme për ju.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Te the lle
Njerëzit me një kërthizë të madhe zakonisht kanë një zemër të madhe. Me fjalë të tjera, bujaria juaj thjesht nuk ka kufij. Ju nuk u tregoni miqve dhe familjes suaj për gjërat e kë qija në jetë. Si specialist në marrëdhëniet ndërpersonale, ju i trajtoni shumë mirë njerëzit.
3. E vogël dhe e c ekët

Advertisement

Kërthizat e vogla të cekëta nxjerrin në pah personalitetin e er rët të njerëzve. Ju jeni në gjendje të mbani se krete dhe të kuptoni anën nega tive të njerëzve. Shanset janë, ju nuk u besoni shumë njerëzve, përveç familjes dhe miqve tuaj të ngushtë.
4. Poshtë

Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement

Kërthiza poshtë është saktësisht e ku ndërta me atë të mëparshëm. Përfaqëson një ni vel të ulët ene rgjie. Sidoqoftë, kjo është vetëm ana fizike e jetës tuaj.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

5. Ovale
Kërthiza ovale shpesh lidhet me hiperaktivitetin dhe ndjeshmërinë. Ju jeni një person i paduru eshëm dhe duhet të keni gjithmonë diçka për të bërë. Për ju, është e natyrshme që ju të lodheni nga ndonjë aktivitet dhe më pas të kërkoni diçka të re.

6. E shkëlqyeshme
Njerëzit me këtë lloj kërthizë janë gjithmonë në gatishmëri. Ju jeni gjithmonë të gatshëm të për balleni me çdo lloj situate. Njerëzit me këtë kontur në kërthizë janë ata që nu k u besojnë menjëherë të tjerëve.

Advertisement
Advertisement