Lajmet e fundit

Foto/ E Mbani Mend Serialin ”100 Vitrinat”? Aktorja Shqiptare Paska Qenë Pjesë Dhe Ne Nuk E Kemi Ditur!

Foto/ E mbani mend serialin ”100 Vitrinat”? Aktorja shqiptare paska qenë pjesë dhe ne nuk e kemi ditur!

Besoj se të gjithë e mbani mend serialin “100 VITRINAT”, një serial shumë i gjatë, aq i gjatë sa të gjithë po pyesnim vetën se kur do të mbarojë. Historia e këtij seriali zgjati aq shumë sa edhe aktorët ndërroheshin, shtoheshin vazhdimisht..
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ndoshta atëherë nuk e keni njohur, pasi aktorja shqiptare nuk ka gëzuar këtë famë që ka tani, por Elga Ceno ka qenë pjesë e trupës së aktorëve të këtij seriali. Këtë gjë na e ka rrëfyer në studion e Rudina Magjistarit..
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“Jetoja në fshatin ku ato kishin teatrot, si mund të rrija unë pa e provuar. Audicone, audicione, derisa në fund më dhanë një rol të vogël. Kam punuar dhe në backtage, kam ruajtur kontaket, ishte një eksperiencë fantastike”, u shpreh ajo.