Lajmet e fundit

Aktori Turk Shumë I Preferuar Nga Shqiptarët Deno’Ncohet Nga Ish-Bashkëshortja e Tij, Ja Çfarë Ka Bërë Me Djalin E Tij Vetëm 8 Vjeç

Aktori i njohur për publikun shqiptar me rolin e Polat Alemdar-it në serialin e famshëm “Lugina e Ujqë,rve”, Necati Şaşmaz është aku,zuar nga ish-bashkëshortja se e ka rekr,utuar djalin e tyre në një kult fetar.

Nagehan Kaşıkçım e cila po ashtu është aktore, ka publikuar një video nga sekti “Kadiri Nejati Shashmaz”, ku bën pjesë ish-burri i saj dhe djali i tyre 8-vjeçar. …Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

“Djali im tetëvjeçar ishte vik,timë e këtij kulti. Ata e shohin si udhëheqës dhe i puthin dorën. Nuk dua që fëmijët e mi të përfshihen në këtë kult, ku praktikat janë çnjerëzore “.-tha ajo, duke deno,ncuar ish-bashkëshortin për pakujdesi.

Sipas saj, fëmija i mi,tur është dërguar nga babai i tij në një vend të mbyllur ku kishte njerëz shumë të mëdhenj, të cilët u mblodhën rreth tij për të bërë disa lëvizje, por që ai nuk mund t’i kuptonte këto lëvi