Lajmet e fundit

“Gjysmα Ime”, Çfarë DekIaronte Rudina Magjistαri Për Edi Ramën Vite Më Parë

 

“Gjysmα ime”, çfarë dekIaronte Rudina Magjistαri për Edi Ramën vite më parë
Por mungesa e një partnereje stabël dhe jeta e tij private u bë në shumë raste objekt kritikash për kundërshtarët e tij.

 

Në verën e vitit 1999 Edi Rama shfaqet në publik nën shoqërinë e një prezantuesje të njohur, 11 vjet më e vogël se ai, por e njohur që në fillim të viteve 90-të, Rudina Magjistari.

 

Revista Klan botoi e para lajmin se mes Ministrit të Kulturës dhe ikonës së ekranit kishte nisur një marr.ëdhënie dashurie.Lajmi u përgënjeshtrua, por më vonë u prezantuan bashkë në publik në një dalje në Tv Klan.