Lajmet e fundit

Çfarë Po Ndodh Me Këngëtaren Parashqevi Simaku. Së.Mundja Që Po E Mundon.

 

Parashqevi Simaku nje nga ikonat e medha te muzikes Shqiptare te gjithe e donin shume dhe ishte kengetarja e preferuar per te gjithe. U pëlqye dhe u duartrokit shumë. Por pas largimit në SHBA, flitet se jeta e saj është vë.shtirësuar vitet e fundit.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

 

Dhe shteti shqiptar nuk është interesuar kurrë për shendetin e një prej simboleve të artit, në një kohë kur kultura dhe muzika po rrënohet gjithnjë e më shumë nga pseudoartistë.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

 

Është raportuar pak vite më parë se ajo vụan nga pa.ral.iza fac.cia.le që i ka prekur gojën. Ndaj ajo nuk përformon më në skena me këngët e saj. Mbase nuk dëshiron për këtë arsye, që publiku ta shohë në një gjendje ku ajo nuk mund të këndojë më. Një këngëtare e përmasave si Parashqevi Simaku, megjithatë, i mungon skenës shqiptare.

 

Pas largimit në SHBA, në fillim të viteve ’90, ajo u rikthyer shumë rrallë. Për herë të fundit më shumë se dy dekada më parë.
Nuk dihet prej vitesh më asgjë për një nga këngëtaret ikonë të vendit tonë. Sepse e tillë ishte Parashqevia, për të mbetur në zemrat dhe memorien e popullit dhe publikut… ndoshta në përjetësi.