Lajmet e fundit

E Bujshme! Pas Shumë Vitesh Martesë Nisin Zërat Se Mira Konçi Dhe Shpëtim Saraçi Janë Ndarë…

 

Rreth 4 vite më parë, shpërngulja e kompozitorit të njohur Shpëtim Saraçi dhe bashkëshortes së tij, këngëtares Mira Konçi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës bëri mjaft bujë në mediat shqiptare.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Saraçi u largua nga vendi i tij i zhgënyer duke u shprehur:“Di që megjithëse punova me gjithë shpirt e pasion, për rreth 30 vite në Shqipëri, prapë se prapë përfundova duke mbrojtur të drejtën time nëpër gjyqe. Megjithatë, njerëzit e vendit tim i dua dhe i respektoj pafund”.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Por prej kohësh Shpëtim Saraçin e kemi parë në Shqipëri teksa bashkëpunon me artist shqiptarë ndërsa Mira Konçi ndodhet në New York pranë vajzës së tyre, Era.