Lajmet e fundit

Paska Ndryshuar Shumë/ Fiksoi Shqiptarët Dikur, Shikoni Si Duket Zhadja E Famshme Tani

 

Emri “Zhade” do të mbetet gjatë në kujtesën e secilit.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Seriali brazilian “El Clone”, ka qenë një nga serialet më të ndjekura në trojet shqiptare.
Madje “dashuria” për këtë serial pati shkuar aq larg saqë u patën krijuar edhe produkte ushqimore më fotografitë e tyre.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Ka shumë vite që ky serial ka mbaruar, dhe kasti i këtij projekti kanë vazhduar me seriale tjera.
Por aktorja Giovanna Antonelli, e njohur si Zhadja pati fituar simpati të madhe të shqiptarëve, ajo është edhe gjyshe.