Lajmet e fundit

Gruaja Fiton Miliona, Pasi Paditi Mjekun Që E Solli Në Jetë…

 

Një vajzë që paditi mjekun e përgjithshëm të nënës së saj për lejimin e lindjes së saj, ka fituar çështjen ligjore dhe njëkohësisht miliona. 20-vjeçarja, Evie Toombes ka lindur me një sëmundje të rrallë të quajtur “spina bifida”, ndërsa ditën e sotme ka fituar çështjen ligjore kundër një mjeku që e këshilloi nënën e saj se nuk do të kishte nevojë të merrte një suplement që mund ta parandalonte gjendjen në fjalë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

E reja ka lindur me “spina bifida”, një gjendje ku shtylla kurrizore dhe palca kurrizore e foshnjës nuk zhvillohen në mitër, duke shkaktuar një boshllëk në shtyllën kurrizore gjë që detyrojnë të renë të kalojë disa ditë e “lidhur me tuba”, konkretisht 24 orë në ditë.

 

Pavarësisht gjendjes së saj, Evie ka një karrierë të “bujshme” dhe konkurron si me kalorës me aftësi të kufizuara ashtu edhe me kalorës të aftë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..