Lajmet e fundit

Tra.Gjedi Në Familjen E Vera Grabockës, Regjisorja E Njohur Pëson Humbjen E Madhe, Një Copë E Shpirtit Iu Shkëput…

 

Tra.gjedi në familjen e Vera Grabockës, regjisorja e njohur pëson humbjen e madhe, një copë e shpirtit iu shkëput hapni hapsiren me poshte dhe lexoni te plote lajmin i cili po le nam ne rrjetet sociale.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Tra.gjedi në familjen e Vera Grabockës, regjisorja e njohur pëson humbjen e madhe, një copë e shpirtit iu shkëput…Regjisorja Vera Grabocka ka marrë dje një goditje tejet të madhe, atë të ndarjes nga jeta të nënës së saj.Në kohët që po kalojmë ajo që e bën edhe më të trishtë

 

largimin e një personi të dashur është pamundêsia për t’i dhënë lamtumirën e fundit ne njerëzit e afërt, që fatkeqë..Pak sekonda pasi ta hapësh marke.tingun shih PAMJET