Lajmet e fundit

Agron Llakaj Rrëfen Prap Se ‘Vu`An’ Nga Një ‘Së`Mundje’ E Rrallë

 

I ftuar në nje emision televiziv , aktori i njohur i humorit Agron Llakaj, i rrëfyer edhe një te fshehte nga jeta e tij. Agron Llakaj Kur bëhet fjalë për punën, Agroni thotë se nuk fal njeri, madje shton se ka një pro`blem shumë të madh siç është mos korrektësia.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ai madje ka arritur deri aty se ka pushuar nga puna shumë njerëz që nuk respektojnë orarin dhe shton se kjo është kthyer gati si një së`mundje për të. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Unë jam i së`murë për zbatimin e orarit. Madje kam larguar nga puna persona që nuk kanë qenë korrektë me orarin”­ka thënë ai. Ndoshta kjo ndodh me aktorin për shkak të angazhimeve të shumta që ka.