Lajmet e fundit

E FUNDIT: Arsyeja Pse Arjan Konomi Nuk U Martua Asnjëherë…

 

Gazetari dhe opinionisti i shumë emisioneve televizive Arjan Konomi, më së shumti mori famën nga emisioni “Përputhen”. Detyra e tij në këtë program ishte të jep mendimin rreth dashurisë, lidhjeve, ndarjeve e shumë tjera, ani pse vet asnjëherë nuk është martuar. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

 

Kohe më parë Arjani kishte dhënë një deklaratë mbi martesën. I pyetur në një nga televizionet e Shqipërisë se përse nuk është martuar asnjëherë, Arjani befasoi me përgjigje.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

“Sepse nuk dua të fus në shtëpi një të panjohur që të më marrë pasurinë”, pati deklaruar Konomi. E si duket sot e atë ditë ende nuk ka ndryshuar mendje, pasi vazhdon të jetë beqar. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT