Lajmet e fundit

EKSLUZIVE : Ardit Gjebrea I Ulet Në Gjunjë Vajzëѕ Me Aftëѕi Të Kufizuara Dhe I Kërkon T’i Рlotëѕojë Një Dëѕhirë

 

Disa vajza janë bërë pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare për të s urprizuar shoqen e tyre Olgerta e cila ka hum bur dy njerëz shumë të dashur të familjes nga C0vi d. Që nga ai m oment ajo nuk ka shkuar më në shkollë.

 

Në emi sion ka qenë edhe nëna e saj e cila ka treguar h istorinë e Olës me një pr oblem fizik, por kjo gjë nuk e ka p enguar atë të shijojë je tën dhe të nd ihet njeri normal si të gjithë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Por pas hu mbjes së gjyshes dhe xhaxhait të saj nga C0vidi, ajo është tepër e mërzitur dhe thotë se përderisa vd iqën ata, nuk ka kuptim që të vazhdojë dhe shkollën.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Dikur ka qenë shumë aktive në rrjetet so ciale, i pëlqente të bënte foto, të dëgjonte muzikë, por tani sipas të ëmës, ajo ka hequr dorë pavarësisht pë rpjekjeve të familjes për ta mbajtur afër. Madje ajo edhe kur fle gjumë, vesh trikon e gj yshes dhe gjithë kohës shikon l ot në sytë e saj dhe p esimizëm.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE