Lajmet e fundit

Gazetarja Tha ‘Hidhini Në Det Shqiptarët’ Por I Ndodh E Papritura…

 

Gazetarja tha ‘hidhini në det shqiptarët’ por i ndodh e papritura Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Sipas mediave vendase mësohet se ish kryetari i dhomës është ndër të dyshuarit për pastrim parash dhe mashtrim tatimor , gjatë një hetimi të kryer nga prokurori Giovanni Tariza për një sërë transaksionesh tregtare,

 

në veçanti blerjen dhe shitjen e tre Ferrari Gran Turismo, të cilat do të përdoreshin për të “pastruar rritjen e të ardhurave nga avazioni fiskal”.
Sipas Prokurorisë konstatohet dy krime tatimore, pastrim parash dhe vetëpastrim.