Lajmet e fundit

Ishte Koha Kur Nuk Kishte Telefona/ Ja Si Dukeshin VIPAT Shqiptar Kur Ishin Te Vegjel

 

Ata nuk kanë qënë gjithmonë të rritur. Ata kanë qënë edhe fëmijë dhe madje fëmijë shumë simpatik, sepse të gjithë fëmijët janë padyshim të tillë.

 

Dikush i ka ruajtur tiparet e veta, e dikush jo shumë, megjithatë e rëndësishme është që sot janë të përfshirë në botën e artit, në mënyrë direkte, ose indirekte dhe madje janë shumë të dashur për publikun.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Në showbizin tonë ka shumë artistë dhe personazhe, por ne po ju paraqesim vetëm një pjesë të tyre!
Më poshtë do të paraqesim fotot e tyre atëherë dhe tani: