Lajmet e fundit

Sa E Paguante Enver Hoxha Mjekun E Tij Personal…Duket E Pabesueshme, Por E Vërtetë!

 

Sa e paguante Enver Hoxha mjekun e tij personal…duket e pabesueshme, por e vërtetë!
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Shpesh dhe me të drejtë kur fliten për persona që kishin një lidhje të ngushtë me Enver Hoxhën, më konkretisht ata që punonim për të, mendohej se kishin të privilegje dhe sigurisht edhe një pagë më të lartë se pjesa tjetër e shoqërisë së asaj kohe.

 

Por e gjitha kjo, mësohet të ketë qenë e pavërtetë. Mjeku personal i Enver Hoxhës rrëfen se ai është paguar aq sa janë paguar edhe mjekët e tjerë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..