Lajmet e fundit

Ka Plot 20 Vite Dhe Ka Vendosur Të Mos Martohet : Valbona Mema Vendos Të Tregoj Arsyen E Pazakontë Për Herë Të Parë

 

Në emisionin “Mos i fol shoferit”, Valbona Mema ka treguar arsyen pse nuk është martuar kurrë pasi bashkëshorti i saj hum. bi jeten 20 vite më parë.

 

Rudina Dembacaj e pyet ne menyre te drejte perdrejte mbi temen e marteses pas 20 vitesh e ve.

 

Valbona i kthehet e perlo tur se ajo jeton me Sokolin dhe vitet qe kane kaluar jane per te si 5 minutesh duke e konsideruar veten te dashuruar deri ne perjetesi.

 

“Ne e meritonim të jetonim të dy të lumtur. Pavarësisht se gjysma ime nuk është e lumtur, unë jam e lumtur për fëmijët e mi. Jam treguar shumë e fo rtë per ta dhe nuk nxjerr asnjëherë lot para tyre, por thjesht i jap kurajo, sepse unë kjo jam, kam forcë”. ka thene Valbona e emocionuar,do t’iu jemi mirenjohes nese do te na ndihmonit që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë.