Lajmet e fundit

Po Habit Botën/ Gruaja Ushqen Me Gji Të Dashurin 12 Herë Në Ditë: Më Shumë Më Shijon Gjatë Një …

Lidhja mes një çifti është një gjë shumë e veçantë, por ka edhe raste kur një lidhje shkakton polemika të mëdha.

E tillë është edhe historia e një çifti që jeton në Amerikë.Në këtë vend një grua ka treguar se ajo ushqen me gj i 12 herë në ditë burrin e saj. Si tregon ajo e ushqen të dashurin e saj me gj i çdo dy orë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Jennifer, një nënë nga Atlanta, ishte beqare kur mësoi për marrëdhëniet e të rriturve me gji përmes një faqe në internet. Ajo pranon magjepsjen që ndjeu kur zbuloi këtë praktikë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Ajo tregon: Kur zbulova lidhjen që ushqyerja me g ji mund të krijonte midis dy personave, unë doja. Gjithmonë më pëlqente të prekja gjinjtë gjatë s*ksit më shumë se çdo gjë tjetër, kështu që e dija që do ta dashuroja ”, tha ajo.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…