Lajmet e fundit

Çani I Lë Pa Fjalë Të Gjithë, Zbulon Socialistin Shumë Të Rëndësishëm Që Rama Kërkon Që Të Japë Dorëheqjen: Kryeministri Po I Nxin Jetën

Çani i lë pa fjalë të gjithë, zbulon socialistin shumë të rëndësishëm që Rama kërkon që të japë dorëheqjen: Kryeministri po i nxin jetën

Ka shumë aludime se Edi Rama nuk e do më as kryetar bashkie Lelin. I pyetur lidhur me këto aludime dhe deri ku mund të shkojë hakmarrja ndaj Dritan Lelit, gazetari Arian Çani tha për MCN TV se qëllimi i kryeministrit nuk është ta shkarkojë, por ti nxijë jetën derisa të japë dorëheqjen.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

“Nuk e di procedurën se si mund ta shkarkoj, por qëllimi nuk është ta shkarkojë, por t’i nxijë jetën. Do ia bëjë jetën aq të vështirë saqë ai të thotë ç’mu desh që i thash jo.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Askush nuk do të donte të ishte në pozicionin e tij tani. Rama është një kameleon, dinak, një njeri i urtë, është aktor, bën teatër dhe në fund të shkel me këmbë. Unë e respektoj Lelin sepse më duket qytetar por ja ku përfundojnë ata që i thonë jo perandorit”, Çani.