Lajmet e fundit

E Rrallë: Mjeku Ia Ndërron Pozitën Foshnjës Në Manualisht, Ndërsa Ajo Është Në Bark

Një video tregon momentin kur një mjek ndërron pozitën e një foshnjeje, e cila është ende në mitrën e nënës.

Christy Rojas, nga Kalifornia e ShBA-ve, ishte vetëm në javën e 28-të të shtatzënisë pasi kuptoi se pozicioni i foshnjës së saj ishte “shtrëngues”, transmeton lajmi.net.

Pozicioni “shtrëngues”nënkupton kur këmba është brenda stomakut të nënës, gjendje kjo e cila prek 4 në 100 foshnje.

Megjithatë, Christy, 35 vjeçe, kishte vendosur një lindje natyrale në shtëpi, dhe kështu kaloi disa javë duke u përpjekur që të shtynte fëmijën e saj të ‘kthehej’ në vete.

Më pas, ajo u detyrua të thërriste mjekun e saj, Andrew Bists, i cili i ndihmoi me kthimin e foshnjës në pozitën adekuate për lindje.