Lajmet e fundit

“Më Kanë Mbyllur Me For.Cë Në Psik.Iatri, Tani Që Po Shkruaj Jam…”, Vajza E Robert Ndrenikës Status Rrëq.Ethës, Ç’po Ndodh Me Jetën E Saj?

“Më Kanë Mbyllur Me For.cë Në Psik.iatri, Tani Që Po Shkruaj Jam…”, Vajza E Robert Ndrenikës Status Rrëq.ethës, Ç’po Ndodh Me Jetën E Saj?

“Më Kanë Mbyllur Me For.cë Në Psik.iatri, Tani Që Po Shkruaj Jam…”, Vajza E Robert Ndrenikës Status Rrëq.ethës, Ç’po Ndodh Me Jetën E Saj?

E bija e aktorit te madh Robert Ndrenika ka shkruar nje denoncim ne emer te Poli cise se Shtetit dhe nga postimi i saj ne fb personal ajo deklaron se eshte e mbyllur pej ditesh ne Psiki atri force risht pasi ka denon cuare per here te dyte grabitje te baneses se saj.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Në skrimin e publikuar në Fb, Diana Ndrenika shkruan:
“Pas një dhun imi të vazhdueshëm të banesës sime, në datë 12 qershor bëra një deno ncim në ambientet e Komis ariatit nr.3 në Tiranë.
Hera e dytë që bëj një ankesë të tillë brenda disa muajsh.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Por kësaj here me shkrim. Tek oficeri i Policisë Gjyqësore Armando Xhafaj, i cili pasi mori në dorëzimin kallëzimin tim për dhunim sistematik banese (objektesh, mobiljesh, veshjesh e pajisjesh si dhe vjedhje dokumentesh të një rëndësie të veçantë), në kohën që ne jemi jashtë shtëpisë, më premtoi se do të fillonte hetimin penal duke dërguar ekspertë të Prokurorisë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Por, për habinë time, po atë pasdite në shtëpinë time erdhën dy policë me makinën e Urgj encës që më shoqëruan forc ërisht e duke përdorur dhunë në ambientet e Spitalit Psiki atrik në Tiranë, në shkelje të lig jit dhe në mosrespektim të dakortësisë së kryer me oficerin e Poli cisë Gjyq ësore të Komisa riatit nr. 3 Tiranë.

U përpoqa të lidhem me z. Xhafaj, por nuk i përgjigjej telefonatës sime. Kërkova nga mjekët e rojes mundësinë për asistencën e një avokati, por nuk m’u mundësua. Më pas telefoni nuk m’u lejua për rreth 10 ditë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Edhe sot që po shkruaj vazhdoj të mbahem for cërisht dhe të mjek ohem kundër vullnetit tim në ambientet e Spitalit nr.5 në Tiranë në shkelje flagrante të lig jit dhe të drejtave të njeriut.
Nga Prok uroria apo Komis ariati nr.3 nuk kam asnjë reagim.”Pamjet KE TU.
Pamjet ne hapsiren me poshte …