Lajmet e fundit

“Mu Bëfshin H Elm Për Fëmijët Nëse Kam Vj E Dhur Qoftë Edhe 1 Lek”. Del E Verteta Sh O Kuese Për Kryemadhin Dhe Metën

 

“Mu bëfshin h elm për fëmijët nëse kam vj e dhur qoftë edhe 1 lek”. Del e verteta sh o kuese për Kryemadhin dhe Metën

 

K andidati për d eputet i Nismës Thurje, Endi Shabani ka dalë pak më parë me një st atus tejet ir onik l idhur me k ryetaren e LSI, Monika Kr yemadhi dhe Pr esidentin Ilir Meta.

 

Shabani iu r eferohet de kl aratave të Kryemadhit dhe Metës, për fëmijët e tyre, dhe iu njerëzve duke thënë se si mund ata të mendojnë për fëmijët e shqiptarëve. Postimi i Endri Shabanit:DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE..

 

Monika: Mu bëfshin h e lm për fëmijët nëse kam vj e dhur qoftë edhe 1 lek.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE..

 

Iliri: Fëmijët e mi të shu hen si Adem Jashari. Nuk pyes për ta.
Këta nuk pyesin për fëmijet e vet, dhe ti mendon se do mendojnë për fëmijët e tu?!DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE..