Lajmet e fundit

Nga Një Vajze E Varfër Në Milionere, Si E Vuri Pasurinë Alketa Vejsiu Duke Punuar Me .

 

Alketa Vejsiu është një ndër moderatoret më të dashura për publikun shqiptar, e cila me karrierën e saj të suksesshme shërben si frymëzim për ta.

 

Ndërkohë që të gjithë duan të dinë se ku qëndron sekreti i suksesit, energjisë dhe lumturisë së saj, këtë na e ka thënë vet moderatorja simpatike nëpërmjet një postimi në Instagram.

 

Kur Alketa arriti 500 mijë ndjekës në Instagram e festoi duke i falënderuar të gjithë ata që e ndjekin duke u treguar edhe sekretin e suksesit të saj. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE..

 

“Po mendoja sot që është një gëzim kur mbërrin 500 mijë zemra dhe 1 milion sy që të mbështesin dhe të duan! Shqipëria më bëri kjo që jam dhe Shqipërisë edhe sikur të jem në anën tjetër të globit do t’i detyrohem shumë gjithmonë!

 

Gjithçka që kam mbërritur përmes ndihmës suaj, është për mua sot një pasaportë që më hap shumë dyer përtej kufirit të Shqipërisë sonë të vogël që e dua shumë shumë dhe përgjithmonë sepse këtu linda, këtu kam rrënjët!DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE..

 

Ndjej përgjegjësinë ta nderoj këtë vend dhe çdo shqiptar jo vetëm në punën që bëj në televizion por në gjë të thjeshtë të jetës time për ata që më njohin dhe ata që se kanë idenë fare se ç’punë bëj, ku dhe si jetoj e çfarë përfaqësoj!

 

Në kokë kam vetëm një mendim të qëndrueshëm, të jem një modele e mirë!