Lajmet e fundit

Gazetari Tregon “Trau’mat” E Ramës: E Rri’hnin Në Lagje, I Gjatë Ishte Po Bëheshin 5-6 Veta!

 

Gazetari tregon “trau’mat” e Ramës: E rri’hnin në lagje, i gjatë ishte po bëheshin 5-6 veta!

 

Gazetari Enkel Demi ka folur për Ramën dhe sjelljen e tij në politikë. Ai ka zbuluar mbrëmjen e djeshme se e gjithë kjo sjellje e papranueshme vjen pasi Edi Ramën e rrihnin çunat e lagjes.

 

Demi tha se Rama erdhi në pushtet përmes batutave, por tashmë ato e kanë humbur vlerën dhe seriozitetin e tyre.
Gazetari është shprehur: Rama mundohet të na imponohet. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Mundohet që të gjitha t’i bëjë nëpërmjet imponimit. Përdor imazhin e të fortit. Secili ka pasur në lagje çuna që bënin si të fortë.
Basha është i vetmi politikan që nuk është formuar para viteve 1990.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Ne kemi probleme me mentalitetin se jemi formuar para viteve ’90. Ai ka një formim të një natyre tjetër. Po erdhi në pushtet do të jetë më e lehtë për ta rrëzuar. I vetmi njeri që nuk ka emocion më se kemi 20 vjet që e shohim është Edi Rama. Fuqinë e tij e ka pasur te batuta.
Tani flet me gjuhën e banditëve që rri gjithë ditën.

 

Ngaqë kur ka qenë i vogël e rrihnim në lagje ne. Tani mundohet të na marrë hakun. I gjatë ishte por bëheshin nja 5-6 veta. Ai bën një gabim të rëndë se nuk ka konceptin e shtetit. Këta nuk kanë konceptin e një shteti që ka një protokoll.

 

E koncepton shtetin me shkopin e gomës, me gazin e Sandër Lleshajt dhe Ard Veliun që i bënte biografinë gocës së tezes që dilte me një film. Ky është thjesht një rrugaç që me metoda rrugaçërie do me ble qeverinë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE