Lajmet e fundit

”O Zot I Madh Pse Ma Bërë Mua Këtë?”/ Adriani Shkoi T’i Shpëtonte, Po E Gjeti Të Shtrirë Mes Rrugës Vajzën: Ajo Kishte Dhënë Shpirt

”O Zot i madh pse ma bërë mua këtë?”/ Adriani shkoi t’i shpëtonte, po e gjeti të shtrirë mes rrugës vajzën: Ajo kishte dhënë shpirt

Adrian Smith u përball me një ndodhi që mos e kaloftë njeri, thuhet. Ai punonte si zja rrë fikës dhe i nisën mesazh që të shkonte pasi një makinë kishte marrë f lakë.

Por kur shkoi në vendin e ngjarjes, ai pa se vajza e tij vetëm 21 vjeçe kishte dhënë shpirt.Adriani u nis për të fi kur flakët e makinës ku kishte dhënë shpirt vajza e tij.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Ai ka për jetuar ma kthin më të keq, që mund të kaloj një prind.Ai i kishte…LEXO ME TEPER