Lajmet e fundit

Dikur E Kishte Rama Grua Dhe Doli Me Të Zh.Veshur Në Plazh, Kurse Sot Është E Martuar Me Ministrin Që Rama E Ka Shumë Shok…

 

Dikur e kishte Rama grua dhe doli me të zh.veshur në plazh, kurse sot është e martuar me ministrin që Rama e ka shumë shok

 

Ministrat e kabinetit “Rama”, janë njëri më i pasur se tjetri. Ky konstatim vjen sipas të dhënave që ata kanë deklaruar pranë ILDKPKI, megjithëse jo të gjithë ministrat kanë qenë transparent me pasurinë.

 

Blendi Çuçi është një nga ministrat që rezulton i “m byt ur” në pasuri.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Çuçi mori detyrën e Ministrit të Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në janar 2019.Kujtojmë se Çuçi është bërë pjesë e strukturave drejtuese të PS-së që në vitin 2007, kur u zgjodh anëtar i Asamblesë Kom­bëtare të PS-së dhe kryetar i Komisionit të Asam­blesë për Çështjet e Pushtetit Vendor.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…