Lajmet e fundit

Me Zemer Te Th.Yer! Kur Ishte E Dashura E Flori Mumanjesit, Do Ngelni Pa F.Jale Si Dukej Elvana Gjata

Koha ka provuar që jo gjithmonë tentativat për të bërë një gjë më të mirë arrjnë sukses.

Në përpjekje për të mbajtur një pamje rinore, aktorët dhe këngëtarët kanë kaluar një pjesë të mirë të kohës së tyre në zyrën e ki rurgut pla stik.

Ndoshta ky nuk është rasti i Elvana Gjatës, por ama dhe pse me pak stil, ope racionet janë të dukshme.
Ja pse marrëd hënia e Flori Mumajesit dhe Elvana Gjatës nuk mund të …
Diku hunda, pak fillera në buzë, mollëza kanë sjellë një Elvanë tjetër. Por duket se vite më parë Elvana kishte një problem me ata që bënin ope racione plas tike dhe që sic i quante ndryshe Fa k e .

Pikërisht në këngën që shoqëron këtë lajm ajo i sulmon ata që janë p last ikë dhe këndojnë p lay back.
Epo duket se pllaka ka ndërruar sepse sot Elvana ka vënë dukshëm plastikë në fytyrën e saj dhe gjithashtu pjesën më të madhe të kohës këndon playback.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..