Lajmet e fundit

Njihuni Me Çiftin Më Të Veçantë Në Botë: Burri Është Sht’atzënë 8-Muajsh..

Njihuni me çiftin më të veçantë në botë: Burri është sht’atzënë 8-muajsh..

Modelja tra nsgj inore nga Kolumbia publikoi në In stagram disa foto ku shfaqej duke i p uthur ba rkun bashkëshortit sht atzënë dhe shkroi: “Dashuria është dashuri”.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Esteban Landrau është në muajin e 8 të shta tzënisë dhe çifti janë përgatitur për ardhjen në jetë të djalit të tyre. Ata kanë vendosur ta quajnë fëmijën A riel.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Danna S ultana u bë e famshme në Kolumbi nga pjesëmarrja në show-n “Colombia Has Talent”.Mediat lokale ra portojnë se çifti po bëhen me fëmijë natyrshëm, pasi që të dy kanë o rganet e tyre natyrore.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…