Lajmet e fundit

Durrsaku La Nusen Se Nuk E Gjeti Të Vir.Gjër, Familjarët E Ish-Gruas: Do Të Të Ndajmë Në 14 C.Opa, Po Guxove Ta…(Video)

Durrsaku la nusen se nuk e gjeti të vir.gjër, familjarët e ish-gruas: Do të të ndajmë në 14 c.opa, po guxove ta…(Video)

Durrsaku la nusen se nuk e gjeti të vir.gjër, familjarët e ish-gruas: Do të të ndajmë në 14 c.opa, po guxove ta…(Video)
Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

Avni Allmeta nga Burreli me historinë e martesës së tij tërhoqi vëmendjen e gjithë publikut, kur tha se ndjehej i kë.rc.ënuar nga familja e ish­bashkëshortes, të cilën e kishte kthyer pasi nuk e gjeti të vi.rgjër, por 24 orë nga ky rrëfim në emisionin “Me Zemër të Hapur” në News 24, 36­vjeçari ndjehet më shumë i kër.cë.nuar dhe kërkon ndihmën e policisë./ Hape marketingun dhe pas pak sekondave hapet video