Lajmet e fundit

Kjo Është Gruaja Që Ndaloi Ndërhyrjen E Ushtrisë Greke Në Shqipëri Në Vitin 1997

Advertisement

Kjo Është Gruaja Që Ndaloi Ndërhyrjen E Ushtrisë Greke Në Shqipëri Në Vitin 1997

< img decoding="async" src="https://i.imgur.com/fkJWBXS.jpg" />
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Kjo Është Gruaja Që Ndaloi Ndërhyrjen E Ushtrisë Greke Në Shqipëri Në Vitin 1997 DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Kjo Është Gruaja Që Ndaloi Ndërhyrjen E Ushtrisë Greke Në Shqipëri Në Vitin 1997 DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Advertisement

“Miku i mirë në ditë të keqe”. Këtë duhet të kenë menduar edhe shtetarët e lartë të Turqisë kur i kanë afruar Shqipërisë ndihma ka kursin në ditët më të vshtira të saj. “500 vjet vëllazërim…”.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Advertisement

Advertisement